Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Door voortzetting van uw bezoek, het gebruik van cookies accepteren u:

Gemeenschap Chemin Neuf – Katholieke Gemeenschap met een oecumenische roeping

Nederland

Net For God : Films

In dienst van de EENHEID onder de CHRISTENEN en de VREDE in de WERELD

Net for God is een gebedsnetwerk van vorming en evangelisatie, op initiatief van de Gemeenschap Chemin Neuf in het leven geroepen, voor de eenheid en de vrede tussen onze landen en onze kerken.

Iedere maand maken wij een fim van 30 minuten over een bepaald thema, wat helpt om dit netwerk concreet te laten functioneren.

Deze maandelijkse films, open voor iedereen, worden vertaald in 22 talen en naar 70 landen gestuurd. Jong en oud, katholieken, protestanten, orthodoxen komen samen op 650 plaatsen wereldwijd - zogenaamde 'Netpunten' - om naar deze films te kijken, erover met elkaar in gesprek te gaan en samen te bidden voor de vrede en de eenheid in de wereld!


Elke laatste dinsdag van de maand vindt er tegelijkertijd en samen met de gebedsgroep een 'NET FOR GOD'-bijeenkomst plaats. Om 20:00 uur komen wij samen in de 'Recreatiezaal' van de Sint Paulusabdij voor een film met onderricht, deelgroepen en gezamenlijk gebed en lofprijzing. De bijeenkomst duurt tot ca. 21:30 uur.

U kunt de films hier terugkijken. 

   
Vidéos

Trailer Net for God: A Champion's heart

Wat hebben sport en geloof met elkaar gemeen? Topsporters getuigen van de kracht van hun geloof.

Alle video's bekijken
Ubuntu
Ubuntu - ik ben omdat ik behoor

Toegang tot de films van NET FOR GOD De video's kopen bij de webshop van AME
bloc media chemin neuf fin bloc media chemin neuf