Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Door voortzetting van uw bezoek, het gebruik van cookies accepteren u:

Gemeenschap Chemin Neuf – Katholieke Gemeenschap met een oecumenische roeping

Nederland

Ontvangst

Van harte welkom in de St. Paulusabdij!

De abdijkerk is iedere dag geopend en vrij toegankelijk voor stilte en gebed tussen 8:00 - 19:00 uur. Verder bent u dagelijks welkom voor de liturgische vieringen. Op dinsdag vinden de liturgische vieringen in besloten kring plaats.

 De abdijgebouwen zijn verder niet vrij toegankelijk. Wel kunt u deelnemen aan een van onze activiteiten en/of enige dagen als groep verblijven in ons gastenverblijf. U kunt daarvoor contact met ons opnemen via ons emailadres. Indien u met een van de broeders of zusters van de Gemeenschap wilt spreken, is dat ook mogelijk, volgens afspraak.

Op donderdag is er een 'Open Donderdag' waaraan u kunt deelnemen.

Wij ontvangen groepen die gebed, stilte en bezinning zoeken. De kamers zijn eenvoudig, met douches, badkamer en w.c. op de gang. Ook is het mogelijk te verblijven in de prachtige omgeving van onze Paulusoase. Proef de sfeer van gebed en rust in de abdij, de kerk en de kloostertuin.

De groepen die wij ontvangen zijn verder van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de gebedstijden van de gemeenschap.
 

 

“Moge de HEER u zegenen en u beschermen, moge de HEER het licht van zijn gelaat over u doen schijnen en u genadig zijn, moge de HEER u zijn gelaat toewenden en u vrede geven" (Numeri 6:24-26).




Ubuntu
Ubuntu - ik ben omdat ik behoor

Toegang tot de films van NET FOR GOD De video's kopen bij de webshop van AME
bloc media chemin neuf fin bloc media chemin neuf