Registratie geopend

VOORSTEL

Ga er even tussenuit en neem tijd voor je relatie!

Kom en beleef een KANA-week: voor echtparen, getrouwd of (nog) niet getrouwd.

De 6-daagse KANA-week, gericht op de herontdekking van de rijkdom van de relatie van het echtpaar, vormt het hart van de KANA-missie. Er is een bijzondere mix van lezingen, getuigenissen, persoonlijk en gezamenlijk gebed, tijden als echtpaar en delen in groepen. Deze week is niet in stilte.

Kinderen zijn ook hartelijk welkom. Verschillende teams bereiden een mooi programma voor per leeftijdsgroep. In dit programma is aandacht voor geloofsinput gecombineerd met allerlei leuke activiteiten in en rondom de abdij.

Er is opvang voor de allerkleinsten (0-2 jaar), er is een programma voor de mini-kids (3 t/m 6 jaar) en voor de grote kinderen is er ook een apart programma. Omdat de kinderen goed verzorgd worden, is deze week een bijzondere kans om te investeren in jullie relatie. De ervaring is dat de kinderen enorm genieten van de week in de abdij.

PRAKTISCH

Je kunt kiezen om te verblijven in 1 of 2 kamers in de abdij. Toiletten en douches worden gedeeld met andere deelnemers.

Het is ook mogelijk om te kamperen bij de abdij op het campingterrein. Dit kan met tent, caravan, of camper. Er zijn goede sanitaire voorzieningen bij het campingterrein. Indien nodig zal er ook ’s avonds (tijdens het avondprogramma) oppas zijn rondom het campingterrein.

KOSTEN

Tussen € 500 – € 750 per echtpaar. Voor de eerste 3 kinderen (vanaf 2 jaar): 125 -200 €.

De kosten mogen geen belemmering zijn. Als dit wel zo is, neem alstublieft contact met ons op.