Voorstel

Welcome To Paradise is een christelijk festival van 5 dagen op een paradijselijke plek. In de abdij van Hautecombe gelegen aan het prachtige ‘Lac du Bourget’.

De cocktail die zich al 10 jaar heeft bewezen is een groot à la carte festival waar je elke dag kan kiezen uit een twintigtal opties: sport, lezingen, spirituele tijd, deeltijd, ontspanning, enz. Ook kent het festival een aantal grote gezamenlijke hoogtepunten, avonden, muziek, aanbidding en vieringen die de week compleet maken.

Het festival is vormgegeven rondom de pijlers, vorming, bidden, gemeenschap en a la carte. Wil jij deze zomer genieten op een groot christelijk festival in het paradijselijke zuiden van Frankrijk? Meld je dan nu aan! Kijk voor meer informatie op www.welcometoparadise.fr (binnenkort ook in het Nederlands).

Er zal een gezamenlijke reis worden georganiseerd vanuit Nederland, hierover volgt snel meer. Als je graag mee gaat met deze gezamenlijke reis, stuur alvast een mailtje om je aan te melden voor deze gezamenlijke reis (jongeren.ccn@gmail.com).
Mocht je deze week niet kunnen, niet getreurd, er zijn nog twee andere festivalweken:

Kosten

De kosten mogen geen belemmering zijn. Als dit wel zo is, neem alstublieft contact met ons op.