Op zaterdag 4 november kwamen 17 echtparen vanuit verschillende kerkelijke achtergronden voor het eerste Kana weekend van dit seizoen met als thema ‘communicatie’.
Deze echtparen hebben zich toegewijd om met elkaar een jaar op te wandelen. Om elkaar 1 x per maand te ontmoeten in een deelgroep en 2 x per jaar een weekend in de abdij te zijn voor ontmoeting en verdieping.

Op zaterdagmiddag kwamen de echtparen binnen, sommige hadden de Kana week afgelopen zomer gedaan en andere alweer een tijdje geleden. Maar allemaal kenden ze de vreugde van Kana. Elk echtpaar kwam binnen met hun eigen herinneringen van wat God gedaan had tijdens hun Kana week

Naast de inleidingen en echtpaar tijd hebben we op een creatieve manier geoefend met communicatie.

De kinderen voelden zich al snel weer thuis en konden heel goed hun weg vinden in de abdij. Vrienden ontmoeten elkaar weer en nieuwe vriendschappen ontstonden.
Voor de kinderen was er een geweldig kinderprogramma, ieder op zijn eigen plek en op aangepast op de leeftijd.

De mini kids kregen bezoek van een heel speciaal persoon. Clown Pipo kon helaas niet komen, maar had voor hem in de plaats zijn nichtje gestuurd.
Haar naam is Pipelientje en zij en de minikids hebben het erg naar hun zin gehad.
We begonnen het weekend samen met alle kinderen, echtparen en dienaren in de kerk.
Samen hebben we een nieuw lied met superleuke gebaren geleerd. We kijken met verwachting uit naar het volgende Kana weekend in maart. Het thema van dat weekend? Dat is nog een verrassing