Voor één of meerdere dagen: proef de sfeer
van gebed en rust in de abdij, de kerk en de kloostertuin!

GROEPEN IN DE PAULUSABDIJ

Wij ontvangen in de abdij groepen van alle leeftijden en alle christelijke denominaties die gebed, stilte en bezinning zoeken. Ontvangst is mogelijk op weekdagen en in het weekend.

Wij nodigen de groepen die naar de abdij komen uit om deel te nemen aan het dagelijkse gebedsleven van de Gemeenschap (ochtendgebed, Eucharistieviering en eucharistische aanbidding). Zowel de kerk als meerdere binnenkapellen zijn altijd toegankelijk voor gebed en bezinning.

De dinsdag is een dag van stilte en bezinning voor de leden van de Gemeenschap. Op die dag ontvangen wij geen gasten.


Dagorde* van de gemeenschap

7.00 uurPersoonlijk gebed / Ontbijt
8.30 uurOchtendgebed
9.00 uurDiensten
12.00 uurEucharistieviering of Avondmaalsviering (1x/maand)
12.45 uurLunch
14.30 uurDiensten
18.00 uurAanbidding/Stil gebed
18.50 uurAvondeten
20.00 uurAvondprogramma
* Aanpassingen zijn ook mogelijk, neem contact met ons op!

De abdij heeft rustige en eenvoudige kamers, voorzien van een wastafel. De sanitaire voorzieningen zijn gemeenschappelijk.

Capaciteit: circa 30 kamers, eenpersoons en tweepersoons. Neem contact met ons op om te kijken of het bij uw groep past.

De abdij biedt elke dag ontbijt, lunch en avondeten. De maaltijden worden door de Gemeenschap bereid, wij hebben geen personeel.

De abdij beschikt over een grote ruimte voor samenkomsten van de groep.

De bijdrage per dag (inclusief overnachting, drie maaltijden en alle faciliteiten) bevindt zich tussen €40 en €55 p.p. U mag een bedrag kiezen tussen deze twee hoeveelheden. De basis daarvan is een principe van delen en saamhorigheid: degenen die meer kunnen geven maken het mogelijk voor anderen die minder middelen hebben.

Aanvraag

Om uw aanvraag te doen, vragen wij u een e-mail te versturen met de volgende informatie: naam en doel van de groep, inhoud van het weekend, aantal personen, gewenste datum en tijd van aankomst en vertrek. Wij raden u ook aan het document “Meer informatie” hieronder in te kijken om een idee te krijgen van de opvangvoorwaarden.

Ontvangst
Nom
Nom
Naam
Achternaam

DE JOZEFHERBERG

INDIVIDUELE GASTEN

Wij bieden geen individueel verblijf aan. Maar wij zijn blij u naar onze buurkloosters te verwijzen, die over geschikte gastenverblijven beschikken.
* De Onze Lieve Vrouwe abdij, zusters Benedictinessen
* het Catharinadal klooster, zusters Norbertinessen

Hebt u vragen? Neem contact met ons op!