Registratie geopend

VOORSTEL

Welcome To Paradise is een christelijk festival van 5 dagen op een paradijselijke plek. In de abdij van Hautecombe gelegen aan het prachtige ‘Lac du Bourget’.

De cocktail die zich al 10 jaar heeft bewezen is een groot à la carte festival waar je elke dag kan kiezen uit een twintigtal opties: sport, lezingen, spirituele tijd, deeltijd, ontspanning, enz. Ook kent het festival een aantal grote gezamenlijke hoogtepunten: Gebedsavonden, muziek, aanbidding en liturgische vieringen die de week compleet maken. Voor de lezingen komen bekende sprekers, waaronder Henk Stoorvogel.

Het festival is vormgegeven rondom de vier pijlers van het festival: vorming, bidden, gemeenschap en a la carte. Wil jij deze zomer genieten op een groot christelijk festival in het paradijselijke zuiden van Frankrijk? Meld je dan nu aan! Kijk voor meer informatie op: www.welcometoparadise.fr/nl/. Of kijk deze getuigenis van iemand die eerder is geweest: https://youtu.be/kus7kNQs2KA.

Er zijn dit jaar maarliefst drie festivalweken:

  • Festival 1: 21 tot 26 juli, een week waarin Frans de voertaal is
  • Festival 2: 28 juli tot 2 augustus, een week waar Engels de voertaal is  – met reis vanuit Nederland
  • Festival 3: 4 tot 9 augustus, een internationale week

Er zal een gezamenlijke reis worden georganiseerd vanuit Nederland naar de tweede festivalweek, hiervoor kan je je aanmelden door op ‘inschrijven’ te klikken. Met deze gezamenlijke reis zullen we vertrekken op 27 juli en terugkomen op 3 augustus.
Mocht je deze week niet kunnen, niet getreurd, je kunt natuurlijk altijd zelfstandig naar een van de andere festivalweken gaan!

KOSTEN

  • Festival (eten, drinken, activiteiten): €190
  • Tent (als accommodatie, indien je deze niet zelf meeneemt): €10
  • Reis vanuit Nederland: nader te bepalen (niet meer dan €100)

De kosten mogen geen belemmering zijn. Als dit wel zo is, neem alstublieft contact met ons op.