Wachtlijst

VOORSTEL

Ga er even tussenuit en neem tijd voor je relatie!

Kom en beleef een KANA-week: voor echtparen, getrouwd of (nog) niet getrouwd.

De 6-daagse KANA-week, gericht op de herontdekking van de rijkdom van het huwelijk tussen man en vrouw, vormt het hart van de KANA-missie. Er is een bijzondere mix van lezingen, getuigenissen, persoonlijk en gezamenlijk gebed, tijden als echtpaar en delen in groepen. Deze week is niet in stilte.

Kinderen zijn ook hartelijk welkom. Verschillende teams bereiden een mooi programma voor per leeftijdsgroep. In dit programma is aandacht voor geloofsinput gecombineerd met allerlei leuke activiteiten in en rondom de abdij.

Er is opvang voor de allerkleinsten (0-2 jaar), er is een programma voor de mini-kids (3 t/m 6 jaar) en voor de grote kinderen is er ook een apart programma. Omdat de kinderen goed verzorgd worden, is deze week een bijzondere kans om te investeren in jullie relatie. De ervaring is dat de kinderen enorm genieten van de week in de abdij.

PRAKTISCH

De Kana week 2024 is vol, en we werken met een wachtlijst.
Als jullie dat wensen, kunnen jullie je aanmelden via het aanmeldingsformulier. Mocht er een plek vrijkomen, zowel in de abdij als op de camping, nemen wij contact met jullie op.

KOSTEN

De kosten zijn naar draagkracht/ eigen keuze een bedrag tussen € 500 – € 750 per echtpaar en voor de eerste 3 kinderen vanaf 2 jaar een bedrag naar draagkracht tussen de € 125 -€ 200 per kind. Vanaf het vierde kind een vrije bijdrage. De kosten voor een kamer in de abdij of kamperen zijn hetzelfde. De Kana week is een geheel verzorgde week, er komen geen extra kosten bij voor eten of drinken.

De kosten mogen geen belemmering zijn. Als dit wel zo is, neem alstublieft contact met ons op.